KUNNAT

Perhehoidon palvelut Majakan valo – säätiössä käsittävät perheiden rekrytoinnin, valmennuksen ja tarvittavat tukipalvelut. Palveluntilaaja voi halutessaan hankkia koko perhehoidon prosessin säätiöltä tai osia siitä.

Tarjoamme kokonaisvaltaisen toimeksiantosuhteisen perhehoidon järjestämisen lisäksi erityisesti perhehoitajien valmennusta, sekä tukipalveluja esimerkiksi kuntien omien perhehoitajien tukemiseksi. Ennakkovalmennuksena käytämme kehittämäämme suomalaista prosessinomaista 40 h pituista räätälöitävää Steady Course- valmennusta.

 

Perhehoidon palvelut ovat vuorokausihintaisia sisältäen perhehoitajan rekrytointi- ja valmennuskulut sekä perhehoidon aikaisen tuen.

Lisäksi tarjoamme sekä ammatillisia että perustason tukiperhe- ja tukihenkilöpalveluita.

Tarjoamme tällä hetkellä palveluita Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan ja Pirkanmaan alueella. Valmius palveluiden tarjoamiseen ja kumppanuuksiin uusilla alueilla olemassa.

Kaikissa palveluissamme on tällä hetkellä vapaita paikkojaVAHVASTI TUETTU PERHEHOITO

Perhehoidon tuki Majakan Valo – säätiössä tähtää tavoitteelliseen ja suunnitelmalliseen sijaishuollon prosessiin. Palvelu suunnitellaan asiakaslähtöisesti sisältäen palvelut lapselle, perhehoitajalle ja sovittaessa lapsen vanhemmille.


Lisätietoa >

KRIISIPERHEHOITO

Kriisiperhehoitoa tarjoamme kiireellisesti sijoitettaville lapsille ja nuorille. Kriisiperhe tarjoaa lapselle turvalliset olosuhteet ja tukee lasta käsittelemään yllättävän tilanteen herättämiä tunteita.


Lisätietoa >

PERHE PERHEESSÄ - SIJOITUS

Majakan Valo – säätiön palveluihin kuuluu myös perhe perheesä - sijoitukset, joissa perhehoitajamme ovat valmiita ottamaan sijoitukseen sekä vanhemman että lapsen.


Lisätietoa >

TUKIPERHE- JA TUKIHENKILÖPALVELUT

Majakan Valo – säätiöllä on sekä ammatillisia että perustason tukiperheitä ja tukihenkilöitä. Tukiperheet ja tukihenkilöt ovat Majakan Valo – säätiön rekrytoimia ja valmentamia henkilöitä. 


Lisätietoa >

Yhteystiedot

Majakan Valo - säätiö 

info@majakanvalo.org

 

facebook.com/majakanvalo

Instagram: @majakanvalosaatio

Twitter: @MajakanValo

 


Ota yhteyttä >