MIKÄ ON MAJAKAN VALO - SÄÄTIÖ?

Majakan Valo on säätiö, jonka tehtävä on tukea ja auttaa sinunlaisiasi lapsia ja nuoria, jotka eivät voi asua omassa kodissaan. Majakan Valo – säätiön tehtävä on tukea myös sijaisperhettä, jonka luona asut. Säätiössä työskentelee erilaisia työntekijöitä, jotka ovat mukana sijoitusprosessisi aikana ja käyvät tapaamassa sinua ja sijaisperhettä säännöllisesti. Työntekijöiden tehtävä on varmistaa, että sinun mielipiteesi kuullaan, saat toiveitasi ja tarpeitasi vastaavan kodin ja huolenpidon siihen asti kuin tarvitset.

Majakan Valo – säätiö työskentelee yhdessä sijaisperheen, kunnan sosiaalityöntekijän ja oman perheesi kanssa, jotta sinun elämässäsi tapahtuisi muutoksia parempaan.SIJOITETUN LAPSEN ASEMA

Jokaiselle Suomessa asuvalle lapselle kuuluu ihmisoikeudet. Niiden avulla halutaan turvata se, että lasten olisi hyvää ja turvallista elää, kasvaa ja oppia uusia asioita. Aikuisten tehtävä on huolehtia siitä, että lapsen oikeudet toteutuvat kaikille lapsille tasavertaisesti.


Lisätietoa >

MINKÄLAISTA ON ASUA MAJAKAN VALO - SÄÄTIÖN SIJAISPERHEESSÄ?

Sijaisperheeseen muutto on iso muutos ja siksi haluamme varmistaa, että sinun toiveesi ja mielipiteesi perheestä ja kodista tulee kuulluksi.


Lue lisää täältä! >

MINKÄLAISTA ON TUKIPERHEEN TAI TUKIHENKILÖN TUKI?

Tukiperheen luona vieraillaan yleensä 1-2 kertaa kuukaudessa ja siellä voidaan viettää koko viikonloppu. Tukiperheet elävät tavallista arkea, johon pääset osallistumaan.


Lisätietoa >

Yhteystiedot

Majakan Valo - säätiö
facebook.com/majakanvalo

Mail: info@majakanvalo.org
Instagram: @majakanvalosaatio

+358 40 4874 112
www.majakanvalo.org