Kysymyksiä?

Soita!

+358 40 4874 112

MAJAKAN VALO

Majakan Valo – säätiön perhehoitajana saat tiiviin tuen sijoitetun lapsen kanssa työskentelyyn. Toimimme sinun ja perheesi rinnalla varmistaen sen, että sijoitetun lapsen on hyvä kasvaa osana perhettänne, että sinä ja perheesi myös voitte hyvin ja että kaikki osapuolet saavat tarvitsemansa tuen.

Noin joka toinen viikko käymme kotonanne Follow Up – tapaamisella, jolloin työskentelemme sellaisten asioiden parissa, jotka tilanteessanne ovat merkityksellisiä. Joskus se on keskustelua sijoitetun lapsen kanssa, joskus kyse on työnohjauksellisesta tuesta perhehoitajalle, toisinaan tukea saattaa tarvita perhehoitajan oma lapsi. Työskentelemme myös sijoitetun lapsen vanhempien kanssa. Huolehdimme yhteistyöstä lapsen sijoittaneen kunnan kanssa ja tuemme muussa verkostotyössä.

Osa saamastasi tuesta on muodoltaan yhteisöllistä. Majakan Valo – säätiön perhehoitajille tarjoutuu mahdollisuus verkostoitua keskenään ja saada toisiltaan vertaisuuteen perustuvaa tukea. Säännöllisesti järjestämme virkistys- ja koulutuspäiviä, joiden anti on suunnattu sekä lapsille että aikuisille.